Gratis tips


Of je nu een boek voor je bedrijf, een persoonlijk boek of een roman wilt schrijven, in het begin zit je vaak met heel veel vragen.
Ik help je graag op weg met deze e-books, zodat je voorbij die vragen komt en ook écht gaat schrijven.

Voor als je een boek voor je bedrijf schrijft

De professionals die ik begeleid zeggen vaak dat een boek schrijven een ‘avontuur’, een ‘reis’ is. Maar als je niet oppast, verdwaal je. Het is dan ook belangrijk om aan het begin van de reis de juiste eerste stappen te zetten.

In ‘Boekbloopers’ vertel ik je welke dat zijn. Ik wijs je op de grootste valkuilen en je krijgt vijf succestips om die te vermijden. Daarmee ben je direct al goed op weg richting jouw boek!

Gratis aanvragen ‘Boekbloopers’ (mét succestips om die te vermijden):

Aanvragen Boekbloopers

Afbeelding Boekbloopers

Voor als je een persoonlijk boek of roman wilt schrijven

Jouw verhaal als boek, dat is je droom. En het hoeft niet bij dromen te blijven, want mooie verhalen, daar houdt iedereen van. Er is altijd ruimte voor nóg een mooi verhaal. We begonnen al met verhalen te vertellen in de oertijd, rond het kampvuur, en dat zal nooit stoppen.

Maar hoe begin je? Natuurlijk heb je je twijfels, maar geloof me, iedere schrijver heeft die. Ook ervaren auteurs moeten elke keer met een leeg scherm beginnen. Toch lukt het hen om te beginnen en dóór te schrijven. Hoe? Lees het in mijn gratis e-book ‘5 tips zodat je aan je boek begint te schrijven (en niet meer ophoudt)’. Vraag hem snel aan en begin!

Gratis aanvragen ‘5 tips zodat je aan je boek begint te schrijven (en niet meer ophoudt)’:

Aanvragen 5 tips om te beginnen

Afbeelding 5 tips zodat je aan je boek begint te schrijven